nieuwsgierig wie hier achter zit?

Nieuwsgierig naar wie er achter deze website zit? We zullen ons is voorstellen en vertellen wie we zijn en waarom we dit platform hebben opgezet. In eerste instantie is ons doel om jou te helpen met je eigen onderneming door middel van onze artikelen en producten, maar dat gaat veel beter als je weet van wie je al die informatie krijgt.

Deze website is namelijk ouder dan je denkt. Om eerlijk te zijn was het een hele klus om het eens te worden met de uitstraling van de website. Maar na 1 jaar vonden we een oplossing voor het bouwen van websites. Met dit 'systeem' konden we namelijk alles van onze website helemaal zelf regelen. Dit hulpmiddel zul je nog wel terugvinden in onze artikelen en producten!

Maar goed, we zullen eens vertellen wie we nu eigenlijk zijn en wat we voor ogen hebben! Als eerste willen we je wijsmaken dat hier geen grote organisatie achter zit, waar deze website, zoverdiend.com, onderdeel van is... Om eerlijk te zijn, zijn we maar met z'n tweeën ;). Wij (Oscar Weijma en ...) zijn degene die alle artikelen schrijven op deze website en alle producten hebben gecreëerd.

We zijn redelijk jong en we zijn steeds opzoek naar het avontuur op het internet. Er zijn namelijk altijd weer nieuwe dingen te ontdekken! Ons tweede doel is namelijk om die dingen op het internet te creëren. Informatie creëren met daarin onze nieuwe ontdekkingen en toepassingen voor je onderneming!