Meer klanten werven?

Wil jij meer klanten werven met je onderneming op internet? Of je business succesvoller en winstgevender maken? Misschien heb je al veel uitgeprobeerd en groeit je onderneming ook wel, maar je wilt meer uit je producten halen en dus meer inkomsten genereren met het gene wat je verkoopt. Lees even verder, want we denken dat we voor jou een oplossing hebben! Veel ondernemers hebben een website met diensten/producten. Meer dan 50% van de bedrijven falen binnen de eerste 5 jaar omdat ze niet weten hoe ze het aan moeten pakken of hoe ze hun business staande kunnen houden!

Is mijn product goed genoeg?

Het is verkeerd om nu te denken dat dit jou ook gaat overkomen. Is mijn product of dienst wel goed genoeg om echte successen mee te behalen? Maak je geen zorgen, want voor alles is een markt zoals je misschien al wist en de meeste markten blijven alleen nog maar groeien. Veel ondernemers denken vaak ook dat de concurrentie altijd verslagen moet worden. Dat is geen goede mindset, want het is toch veel beter om een samenwerking te starten op een bepaald gebied dan elkaar te zien als een vijand? ;-)

We deden een klein onderzoekje naar de valkuilen waar 50% van de ondernemers steeds inviel met hun gehele onderneming op internet erbij.

If you can't beat them, join them

Meer even terug naar het onderzoek dat we deden over meer klanten werven en het staande houden van een onderneming. Nadat we alles op een rijtje hadden geschreven, wilden we dit uitwerken in een PDF. bestand. We kwamen tot redelijk informatieve conclusies die echt wat waardevols konden betekenen.

Na een paar maanden groeide het idee van een PDF. bestand over een onderneming op internet staande houden uit tot een compleet digitaal pakket met alle informatie die je nodig zult hebben voor het succesvol maken van je onderneming!

Denk in mogelijkheden en niet in moeilijkheden

Deze oplossing hebben we uitgewerkt en in een digitaal pakket gestopt! Dit pakket bevat alles wat je maar nodig hebt om je website te laten overstromen met nieuwe klanten. Van de structuur van je website tot web-design, alles zit erin!

Omdat het voor 85% alleen maar toepassingen zijn, kun je het binnen 1 dag alles al verwerkt hebben in je website!

boek #1 van bezoeker tot klant

Ontdek de strategieën en de perfecte web-structuur, die er voor zorgen dat je bezoekers massaal producten bij je gaan kopen en je zo hoge inkomsten zult behalen!

boek #2 verslindende content schrijven

Het nummer 1 belangrijkste onderdeel op je website is content. Leer uit dit e-book hoe je content het beste schrijft en hoe je hiermee je bezoekers kan overtuigen en hoe je hoog in de zoekresultaten komt.

boek #3 web-design creëren 

Je website is je thuisbasis voor bijna alles. Deze heeft een goede indruk en sterk imago nodig. De stappenplannen daarvoor lees je in dit derde e-book!

boek #4 e-mailmarketing inzetten

E-mailmarketing kan op een hele makkelijke manier je website heel succesvol maken. Het komt zelfs voor dat e-mailmarketing het belangrijkste onderdeel is van websites, omdat het zo effectief werkt.

boek #5 Social Media inzetten

Gebruik je social media voor je onderneming of wil je het gaan gebruiken? Google let op meerdere factoren op de waarde van je website. Social media is de laatste jaren heel erg belangrijk geworden, dus dit e-book is zeker niet onbelangrijk.

boek #6 Salespages in de belangstelling 

Je kunt op een andere manier naast je eigen website/webshop nog meer inkomsten genereren met je eigen óf andermans producten. Dit hebben we zelf ook gedaan en het beviel ons zo goed dat we er een e-book over schreven, hoe jij dit ook kunt doen.

Nu Klanten Werven!